moderne Nederlandse architectuur in aanbouw - in moderne grafiek /prent-kunst. Hier is digitale prent-kunst van moderne architectuur en recente bouw-activiteiten uit de grote stad: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht. Ze zijn in een kleine oplage te koop; als hoogwaardige digitale print op papier (achter glas) òf op dibond met coating.

uit 2010 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Het Viaduct groeit 2.-digitale art-print

2018

Het Viaduct groeit 2.-digitale art-print. moderne prent-kunst van de bouw van een viaduct over het Amsterdam-Rijnkanaal, ten Noord-oosten van Amsterdam; Nederlandse architectuur en bouw-activiteiten in digitale print art. De foto nam ik in de fase van de beton-stort met de bieoende constructie van de bekistingen
* De digitale art-print is te koop: geprint op papier of op dibond, in iedere wenselijke afmeting in het vierkant

moderne architectuur van Den Haag in digitale prent-kunst van Nederlandse bouw

2016

'Haags Blauw' - digitale prent van moderne nederlandse architectuur uit Den Haag.
Dit is een digitale art-print, opgebouwd uit verschillende lagen, gemaakt uit eigen foto-materiaal en is digitaal bewerkt. Één foto is van het station boven de grond van de sneltram tussen station Den Haag Centraal en Laan van N.O.I. De belangrijkste foto voor deze prent maakte ik van de stationshal van Den Haag Centraal, tijdens de nieuwbouw.
* te koop - allerlei formaten prints zijn mogelijk - zowel op geprint op dibond, als op papier - voor in een lijst achter glas
     

moderne architectuur van station en stadskantoor Utrecht, kunst-prent van het bouwen in Nederland

2017

'Haasten naar de trein' - digitale prent-kunst van moderne Nederlandse architectuur: het stadskantoor Utrecht in aanbouw.
Dit is een digitale art-print met meer lagen, uit eigen foto-materiaal en digitaal bewerkt. Beide foto's zijn gemaakt aan de Jaarbeurs-zijde van station Utrecht, tijdens de bouw van het nieuwe station en het stadskantoor.
* te koop - allerlei formaten prints zijn mogelijk tot max. 2 meter - geprint op dibond met bescherm-coating; ook op papier, voor in een lijst achter glas

moderne prent-kunst van de Nederlandse architectuur: stations-hal in Rotterdam

2016

Digitale prent-kunst van de bouw van station Rotterdam Centraal met zijn kenmerkende moderne architectuur van de hoge drie-hoekige stationshal en het stationsplein ervoor. Het is één uit de serie blauwdrukken die ik in 2016 maakte.
* als qualiteits art-print te koop: op papier voor in een lijst achter glas, òf op dibond geprint - in de afmetingen die u wenst, tot max 2 meter.

Amstel-station - kleurige prent-kunst van architectuur in Amsterdam

2012

moderne kleurige prent-kunst van o.a. de glazen voorgevel van het Amstel-station in Amsterdam, in collage met moderne gebouwen rondom; Nederlandse architectuur en bouw-activiteiten in digitale print art. Gemaakt uit mijn eigen foto-materiaal
* De digitale art-print is te koop: geprint op papier of op dibond, in iedere wenselijke afmeting (in verhouding 3 : 4) 

OBA op Oosterdok ,-monoprint

2011

moderne zwartwit monoprint van o.a. de voorgevel van de OBA in aanbouw - op het Oosterdok in Amsterdam; Nederlandse architectuur en bouw-activiteiten in digitale print art; gemaakt uit mijn eigen foto-materiaal.
 

Den Haag Centraal, de hal in aanbouw; moderne architectuur en bouw van Nederland in monoprint

2010

'Den Haag Centraal, de hal in aanbouw.' - mono-print
Dit is een digitale art-print, opgebouwd uit verschillende lagen. De belangrijkste foto die ik gebruikte maakte ik in de stationshal van Den Haag Centraal, een icoon van prent van moderne architectuur en bouw in Nederland 

 

Het Viaduct groeit 1.-digitale art-print

2015

moderne prent-kunst van de bouw van een viaduct over het Amsterdam-Rijnkanaal, ten Noord-oosten van Amsterdam; Nederlandse architectuur en bouw-activiteiten in digitale print art. De foto nam ik in de fase van de beton-stort met de bieoende constructie van de bekistingen
* De digitale art-print is te koop: geprint op papier of op dibond, in iedere wenselijke afmeting (in verhouding 6 x 7) 

architectuur en bouw: De Kroon woontoren in aanbouw in Den Haag; mono-print

2012

moderne architectuur en nieuw-bouw in Nederland: De Kroon-woontoren in aanbouw in het centrum van Den Haag; prent-kunst van de grote stad, in digitale print.
De Kroon staat in het Haagse Wijnhavenkwartier. Hij is 40 verdiepingen hoog; Ik heb hem gefotografeerd in de aanbouw-fase en digitaal bewerkt tot een prent in twee kleurlagen.
.