Hijskranen en grote bouw-kranen van de nieuw-bouw in monoprints. De hijskraan midden in de stad fascineert mij sterk door zijn open constructie. Ik fotografeer veel bouw-constructies in de grote stad. Mijn gedrukte monoprint collages zijn in 1 unica print te koop.

uit 2010 tot 2012 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Twee Hijskranen 1. - monoprint

2012

'Twee Hijskranen 1.' is een monoprint collage, gemaakt vanuit  2 verschillende foto's die ik in  Rotterdam bij het Scheepvaartmuseum van 2 oudewetse Hijskranen heb  genomen. verkocht

Hijskraan bij Centraal Station Amsterdam 1. - monoprint

2012

'Werkzaamheden bij het Centraal Station te Amsterdam 3.' is een monotype collage, gemaakt vanuit fotoos die ik in de stad nam tijdens de bouw van de nieuwe Noord Zuid-lijn rondom het stationsplein te Amsterdam.
.
* grafische unica prent, inclusief lijst en passepartout: € 250,-
 

Hijskraan bij metrostation Bullewijk, Amsterdam Zuid-Oost 1. - mono-print

2012

Deze mono-print 'Grote hijskraan bij metro-station Bullewijk, Amsterdam Zuid-Oost 1.' is als een grafische collage gemaakt vanuit fotoos, hier rondom het metro-station Bullewijk en van bouw-kranen in de stad.
.
* grafische unica prent, inclusief lijst en passepartout: € 225,-
 

Werkzaamheden bij de OBA, Oosterdok te Amsterdam 3. - mono-print / grafische collage

2011

Deze mono-print 'Werkzaamheden bij OBA aan het Oosterdok te Amsterdam 3.' is als een grafische collage gemaakt vanuit fotoos van de werkzaamheden tijdens de bouw van de nieuwe Openbare Bibliotheek aan het Oosterdok te Amsterdam, tegenover het Nemo museum.
.
. * grafische unica prent inclusief lijst en passepartout: € 225,-

 

Hijskraan in Bullewijk, Amsterdam Zuid-Oost 1. - mono-print zwart/wit

2012

Deze mono-print 'Hijskraan in Bullewijk, Amsterdam Zuid-Oost 1.' is gemaakt in een grafische collage-techniek vanuit fotoos rondom het metro-station Bullewijk en van bouw-kranen.
.
  .
* grafische unica prent inclusief lijst en passepartout: € 200,-
 

Hijskraan bij bouw van de OBA aan het Oosterdok, Amsterdam 1. 4. - grafische collage

2011

Deze grafische collage 'Werkzaamheden bij OBA aan het Oosterdok te Amsterdam 3.' is tot stand gekomen vanuit fotoos van de werkzaamheden tijdens de bouw van de nieuwe Openbare Bibliotheek aan het Oosterdok te Amsterdam, tegenover het Nemo museum. .
verkocht

Moderne Stad 2. - grafische collage kunst / monotype

2010

Deze mono-print 'Moderne Stad 2.' is als grafische collage kunst gedrukt binnen het thema 'de grote stad', met gemengde beeld-impressies uit Amsterdam en New York Manhattan. 
  .
.
.

De print is niet meer te koop..